Ελαστικά Δάπεδα αγελαδοτροφικών μονάδων

Καναδέζικα ελαστικά δάπεδα σχεδιασμένα με τέτοιον τρόπο ώστε να εξασφαλίζουν ένα καθαρότερο και πιο υγιεινό περιβάλλον στις αγελάδες σας. Με τα ελαστικά δάπεδα της εταιρείας μας αποτρέπονται οι όποιοι τραυματισμοί των μοσχαριών όταν πέφτουν στον στάβλο. Οι μονωτικές ιδιότητες των ελαστικών δαπέδων εμποδίζουν το κρύο και την υγρασία προστατεύοντας έτσι τα ζώα από ρευματισμούς και  κόπωση.  Η πυκνότητα και η σκληρότητα των  δαπέδων είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να παρέχουν ορθοπεδική στήριξη που μειώνει  την φθορά στις αρθρώσεις που προκαλείται όταν το ζώο στέκεται σε σκληρό και ολισθηρό έδαφος.  Επίσης, τα ελαστικά δάπεδα συμβάλλουν στην μείωση των θορύβων από την κινητικότητα των ζώων και από την λειτουργία των μηχανημάτων που βρίσκονται στον στάβλο.
Επιπλέον, με τα ελαστικά δάπεδα μειώνεται και η απαιτούμενη ποσότητα της στρωμνής. Μειωμένη ποσότητα στρωμνής σημαίνει και λιγότερα έξοδα, λιγότερος χρόνος για την διαχείριση της στρωμνής (τοποθέτηση, άπλωμα, αφαίρεση) και φυσικά λιγότερα απόβλητα. Τα ελαστικά δάπεδα της εταιρείας μας είναι εύκολα στον καθαρισμό και ανθεκτικά στις όξινες χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση λοιμώξεων. Πλεονέκτημα των ελαστικών δαπέδων είναι ό μοναδικός σχεδιασμός συναρμολόγησης στοχεύοντας στην κάλυψη μεγάλης επιφάνειας χωρίς  ανοιχτές ραφές (χωρίς κενά).

Τέλος, με τα πλαστικά δάπεδα οι αγελάδες εξασφαλίζουν καλύτερες  και μεγαλύτερες περιόδους ανάπαυσης οι οποίες  μπορούν  να αυξήσουν την ποσότητα του παραγόμενου γάλακτος.

Ελαστικά Δάπεδα Αγελαδοτροφικών Μονάδων

Royalmat b